Workshops /vrouwen-avondje uit !

De "korte analyse scan " 

Een avondje gezellig met vriendinnen of collega's !

Deze avond/middag  zal er zo uitzien;

We beginnen met een drankje /wijntje.

Dan krijgen jullie algemene informatie hoe de kleuren-analyse in zijn werk gaat

vervolgens krijgt iedereen een quick-analyse scan en advies over  welk model (kapsel ) haar het beste bij je past.

Dan krijgt iedereen advies over het seizoen wat bij haar hoort, dwz welke make-up, kleding , handtas, bril, haarkleur etc

Dan krijgt iedereen een persoonlijke  map met; kleurenpaspoort van haar seizoen, die je kan gebruiken bij het kopen van nieuwe kleding, make-up,tas, bril etc, en een a4 met adviezen  die bij haar type ( winter-zomer-herfst-lente) hoort.

 

De kosten van deze avond zijn 50 euro p.p

( minimale deelname 5 personen )

images

 

Persoonlijke kleurenanalyse                      

Een kleurenanalyse versterkt uw persoonlijke uitstraling,
geeft zelfvertrouwen door een beter gevoel van eigenwaarde,
spaart tijd en geld door snellere keuzes te kunnen maken en u heeft geen miskopen meer!
Alleen of gezellig samen met vriendinnen of moeder/dochter.

Geef een kleurenanalyse cadeau! In de vorm van een leuke cadeaubon

Er goed uitzien en U goed voelen !

Een kleurenanalyse is geen luxe maar een must voor iedereen!
Het is aangetoond dat als wij vanaf onze geboorte niet beïnvloed zouden worden door onze ouders, vriendinnen, collega's, mode en trends, wij altijd onze “juiste” kleuren zouden kiezen.
Vele hebben nog steeds een intuïtief gevoel voor de juiste kleur en deze hangt af van onze stemming. U kent het vast wel: Staat u voor een volle kledingkast en denkt “ik heb niets om aan te trekken”. Dat heeft te maken met het feit dat onze kleur voor dat moment niet aanwezig is.
Om deze dilemma's te voorkomen en meer op elkaar afgestemd en voordeliger uw garderobe in te richten, is een kleurenanalyse handig. Een kleurenanalyse is eenmalig en vaak een bevestiging van uw eigen gevoel voor kleur zonder dat deze beinvloedt wordt door de omgeving.
Het maakt niet uit of u zomer´s bruin bent of s´winters minder kleur heeft dan normaal. Een kleurenanalyse is niet gebonden aan een leeftijd.

Een kleurenanalyse is het in kaart brengen van uw natuurlijke kleuring (gebaseerd op uw ogen, huid en haar) om te bepalen welke kleur kleding en make-up het beste bij u past. Hierdoor wordt uw uitstraling een harmonieus geheel en is niet de kleding die u draagt de eerste blikvanger, maar uw totaalbeeld.

De 4 basistypes zijn:
- herft type

-lente type

-winter type

-zomer type
En dan?
Een kleurenanalyse duurt ongeveer 2 uur. De kosten van een persoonlijke analyse zijn 80 euro, incl map met  kleurenpaspoort, kleurenkaart en a4 met advies van je seizoen

Als extra mogen wij een gratis bon aanbieden voor een persoonlijk advies van de make -up en parfum  bij parfumerie COCON in Venray.