Kleurenanalyse

 


							Er goed uitzien na een kleurenanalyse!

Een kleurenanalyse versterkt uw persoonlijke uitstraling,
geeft zelfvertrouwen door een beter gevoel van eigenwaarde,
spaart tijd en geld door snellere keuzes te kunnen maken en u heeft geen miskopen meer!
Alleen of gezellig samen met vriendinnen of moeder/dochter.

Geef een kleurenanalyse cadeau! In de vorm van een leuke cadeaubon

Er goed uitzien! – u goed voelen!!

Een kleurenanalyse is geen luxe maar een must voor iedereen!
Het is aangetoond dat als wij vanaf onze geboorte niet beïnvloed zouden worden door onze ouders, vriendinnen, collega's, mode en trends, wij altijd onze “juiste” kleuren zouden kiezen.
Vele hebben nog steeds een intuïtief gevoel voor de juiste kleur en deze hangt af van onze stemming. U kent het vast wel: Staat u voor een volle kledingkast en denkt “ik heb niets om aan te trekken”. Dat heeft te maken met het feit dat onze kleur voor dat moment niet aanwezig is.
Om deze dilemma's te voorkomen en meer op elkaar afgestemd en voordeliger uw garderobe in te richten, is een kleurenanalyse handig. Een kleurenanalyse is eenmalig en vaak een bevestiging van uw eigen gevoel voor kleur zonder dat deze beinvloed wordt door de omgeving.
Het maakt niet uit of u zomer´s bruin bent of 's winters minder kleur heeft dan normaal. Een kleurenanalyse is niet gebonden aan een leeftijd.

Een kleurenanalyse is het in kaart brengen van uw natuurlijke kleuring (gebaseerd op uw ogen, huid en haar) om te bepalen welke kleur, style van kleding en make-up het beste bij u past. Hierdoor wordt uw uitstraling een harmonieus geheel en is niet de kleding die u draagt de eerste blikvanger, maar uw totaalbeeld.

De 4 basistypes zijn:

- herfst type

- winter type

- lente type

- zomer type


En dan?
Een persoonlijke kleurenanalyse duurt 1,5  à 2 uur. De kosten zijn 80 euro, incl map met kleurenpaspoort, kleurenkaart en a4 met advies van jouw seizoen .