Biologische haarkleuringen

 

livin’ in a TECNA world

 

TECNA is de eerste firma, die geloofde in de mogelijkheid om ammoniak uit zijn formules te weren en zo het technisch, cosmetisch resultaat van de producten te verbeteren. Vanaf het begin hebben we beslist om in geen enkel product bestanddelen te voegen, die ademhalingsproblemen kunnen creëren of verergeren. Zo elimineren we ziekten en de bijwerkingen ervan, die kappers ondervinden door hun beroep.

 

Tecna heeft beslist om professionele, organische instrumenten zonder ammoniak te creëren, om elk zintuiglijk contact in het salon “veilig” te maken. De gebruikte technologie voor de creatie van TECNA producten is die, die niet gezien wordt… Ze is eenvoudig in gebruik, maar ter zelfde tijd is het ook een ware en complete sensatie van veiligheid voor de gebruikers, of ze nu kapper of consument zijn.

 

Bio Ethica

Ethische principes…

 

Ecologische ingrediënten in synergie met de natuur en geformuleerd met respect voor de ergonomie en het welzijn.

De TECNA producten zijn geformuleerd in alle respect voor de persoon. De keuze van de producten, die het milieu beschermen, beantwoordt aan alle waardevolle eisen van de firma. Al onze leveranciers verzekeren de bio afbreekbaarheid van de hoofdingrediënten en verpakking, nog voor ze gekozen en gepersonaliseerd zijn door onze firma.

 

Bij Tecna geloven we dat het welzijn van het individu onherroepelijk verbonden is met het milieu.

 

Natural Choice Colorsis een professioneel kleursysteem met herstructurerende oliën, ecologisch gecontroleerd en zonder ammoniak, dat een maximum aan grijsdekking en ophelderende tinten garandeert en zo denkt aan de bio salons.

 

Het bevat een speciaal mengsel van kleurende pigmenten, die kostbare en vernieuwende MICRODEELTJES, met beschermende factoren, combineren, om zo een gelijkmatig, glanzend & perfect kleurresultaat te kunnen verzekeren.

 

Natural Choice Colors bevat geen ammoniak en sluit de risico’s op luchtwegenallergieën volledig uit, het minimaliseert eveneens de irritatie van de hoofdhuid.

 

Natural Choice Colors stoot geen ammoniak dampen uit die, na verloop van tijd, kunnen resulteren in schade aan de luchtwegen van de kappers, die de kleuringen dagelijks moeten toepassen.

 

Natural Choice Colors is volledig geurloos en ontwikkelt automatisch een weldoende sensatie van natuurlijkheid en garandeert een opmerkelijke verbetering van “de levenskwaliteit in het kapsalon”.

 

 

KLEUR TECHNOLOGIE – MONOMEREN

 

De Monomeren zijn speciale kleurstoffen, die gebruikt worden in het Natural Choice Colors systeem. Ze bevatten pure cosmetische olie in de beschermende basis en staan zo een totale dekking van grijze haren en een optimale verlichting toe, zonder dat u ammoniak moet gebruiken. Dit heeft als gevolg dat de haarvezel in optimale conditie blijft en dat de buitenkant van de schubbenlaag een verhoogde houdbaarheid aan de kleuring geeft.

 

De haren, die behandeld zijn met Natural Choice Colors blijven glanzender en gezonder en de kleur houdt langer.

 

De toepassing blijft eenvoudig en efficiënt, zelfs als ze een maximum aan precisie vragen bij het mengen en doseren.